Àrea de servei La Selva AP-7

GIRONA, 2016

TIPOLOGIA

Obra nova

SUPERFÍCIE

119,60 M2

LLIURAMENT

Setembre 2016

DURADA

4 mesos

LOCALITZACIÓ

Àrea de servei La Selva AP-7
Roig es va encarregar del projecte de construcció d'un restaurant amb àmplia terrassa exterior en la zona en la qual es trobava el pàrquing de l'Àrea de servei La Selva AP-7.

L’equip de Roig va aixecar un nou edifici de formigó armat amb coberta lleugera, adjacent a la zona de l’àrea de servei ja existent.

Aquest nou edifici havia d’albergar el nou restaurant, la zona de magatzem, preparació i manipulació d’aliments i els vestuaris per al personal. En l’espai exterior, el projecte plantejava una gran terrassa amb pèrgola realitzada en arquitectura tèxtil de protecció solar mitjançant lones tibades.

L’obra va haver de desenvolupar-se amb la major celeritat possible perquè la zona de l’àrea de servei seguia en funcionament durant tot el procés de construcció de la nova zona, sent completada amb èxit en un període de 4 mesos.

PROJECTES
RELACIONATS

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress